Για την πλοήγηση


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Εκκενώσεις βόθρων

Πλύσιμο στεγανών βόθρων με πιεστικό μηχάνημα.


Στην ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα αναλαμβάνουμε επίσης την εκκένωση και τον καθαρισμό – πλύσιμο στεγανών, καθώς και την συντήρηση - καθαρισμό αντλιών ακάθαρτων σε στεγανούς βόθρους υπόγειων χώρων.

Έλεγχο αγωγών και αποχετεύσεων με ειδική κάμερα

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με τον εύκαμπτο άξονά της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις, επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη βλάβη ή φράξιμο του αγωγού.


Φράξιμο αγωγών προκύπτουν συνήθως από κακοτεχνίες, ρίζες κοντινού δέντρου που εισχωρούν στους αγωγούς, από ιζήματα λυμάτων κα. Όλα αυτά τα προβλήματα στους αγωγούς συχνά δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την αναστροφή τους στην αρχή τους, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι χώροι εγκατάστασης τους, ακόμα και δημιουργώντας σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντά τους χώρο.


Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα, αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλιτώνοντάς σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα.


Καταγράφεται αν ζητηθεί σε DVD για να γίνεται αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα το επισκευάσει αλλά και από σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί.

Αντλήσεις πάσης φύσεως υδάτων

Εάν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, η αποθήκη, το φρεάτιο του ασανσέρ ή το γκαράζ σας μπορείτε να καλείτε και ένα συνεργείο της εταιρείας μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα θα έρθει αμέσως κοντά σας διαθέτοντας κάθε είδους αναγκαίο μέσο για να δώσει λύση στο πρόβλημα.


Φυσικά διαθέτουμε ειδικά οχήματα και για άντληση ακάθαρτων υδάτων. Έτσι σε περίπτωση που πλημμυρίσετε με οποιονδήποτε τρόπο θα βρεθούμε κοντά σας άμεσα για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας.

Κοπή ριζών με ειδικά κοπτικά εργαλεία

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με ρίζες από δέντρα και προκαλούν φράξιμο και συνεχόμενα βουλώματα στην αποχέτευση και στις σωληνώσεις του κτιρίου.

Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο και σύγχρονο εξοπλισμό για να δώσουμε λύση σε κάθε είδους πρόβλημα με ρίζες. Ένα εξειδικευμένο και έμπειρο συνεργείο της εταιρείας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα θα έρθει κοντά σας με σύγχρονο ριζοκοπτικό μηχάνημα και θα ξεβουλώσει την αποχέτευσή σας.

Απεντομώσεις

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα αναλαμβάνει απεντομώσεις για κατσαρίδες, ψιλές κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, σφήκες, μέλισσες, δροσόφιλα, λεπιδόπτερα, σκώρο, τερμίτες, ακάρεα, σαράκι, κοριούς, ψύλλους, κ.α.

Τα ενοχλητικά έντομα όπως οι μύγες, οι κατσαρίδες, τα κουνούπια, τα μυρμήγκια οι ψύλλοι, οι κοριοί κ.α. είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που ο σύγχρονος άνθρωπος καλείται να αντιμετωπίσει στον αγώνα του για τη βελτίωση των συνθηκών της διαβίωσής του.

Εκτός από την ενόχληση που τα έντομα αυτά προκαλούν στον άνθρωπο και στα παραγωγικά ζώα, με όλες τις δυσμενείς συνέπειες, είναι συνήθως και φορείς ασθενειών που σε αρκετές  χώρες  αποτελούν σοβαρή μάστιγα για την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων.


Έτσι η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για την εξουδετέρωση όλων αυτών των κινδύνων και διενεργεί για εσάς:

 • απεντόμωση αποθηκών
 • απεντομώσεις χώρων
 • απεντομώσεις πολυκατοικιών
 • απεντομώσεις οικοδομών
 • απεντομώσεις μονοκατοικιών
 • απεντομώσεις δημοσίων οργανισμών
 • απεντομώσεις κοινοχρήστων χώρων και
 • απεντομώσεις καταστημάτων και γραφείων

Πραγματοποιούνται με ψεκασμούς στον χώρο:

 • με εντομοκτόνα
 • με δολώματα
 • με απωθητικά
 • με παγίδες και δολώματα
 • με ηλεκτρικές παγίδες
 • και πλήθος άλλων τρόπων στα πλαίσια της τεχνογνωσίας μας με την πολυετή εμπειρία μας στις απεντομώσεις.

Απεντομώσεις πολυκατοικιών με οικολογικές μεθόδους, μυοκτονίες, απεντόμωση πολυκατοικίας, απολύμανση κατσαρίδων κουνουπιών, ψιλές κατσαρίδες με εγγυμένη εργασία, πιστοποιητικό, υπενθύμιση επόμενης επίσκεψης, φιλικές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση για να ξενοιάστε.

www.apentomoseis-apolymanseis.gr
Μυοκτονίες

Οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι ένα συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα σε παγκόσμια κλίμακα καθώς εκτός από τις υλικές ζημιές που προκαλούν (φαγωμένα υφάσματα, ξύλα, τρόφιμα, καλώδια κ.ά) μεταδίδουν ασθένειες οι οποίες είναι θανατηφόρες για τον άνθρωπο, όπως η νόσος του Weil (ικτεροαιμορραγική σπειροχαίτωση) και ο μυϊκός εξανθηματικός τύφος (μεξικανικός τύφος).

Μεταφέρουν επίσης οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία του ανθρώπου, όπως το βακτήριο της σαλμονέλας, ιούς και παράσιτα.


Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα αναλαμβάνει μυοκτονίες για ποντίκια και αρουραίους, οι οποίες πραγματοποιούνται με:

 • Πρόληψη
 • Αποκλεισμό της εισόδου τους
 • Τρωκτικοκτόνα, τα οποία προφυλάσσονται σε δολωματικούς σταθμούς, παγίδες σύλληψης κ.α.
www.apentomoseis-apolymanseis.gr
Απολυμάνσεις

Με βάση την εμπειρία της εταιρείας μας ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΣ στον Βύρωνα η πιο συμφέρουσα λύση για τους πελάτες μας είναι ο ετήσιος προγραμματισμός στις απολυμάνσεις πολυκατοικιών σε ένα ειδικό και προσαρμοσμένο για κάθε πελάτη χωριστά πλάνο.


Γι' αυτό υπερέχουμε: εξυπηρετούμε με βάση σχέδιο και μελέτη από το επιστημονικό μας προσωπικό.
Φυσικά η μελέτη και η πρότασή μας είναι πάντα δωρεάν!

• απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων
• απολυμάνσεις πολυκατοικιών
• απολυμάνσεις δωματίων

www.apentomoseis-apolymanseis.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ